Nieuw voorbeeldzorgplan: Herstelzorg na COVID-19

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Nieuw voorbeeldzorgplan: Herstelzorg na COVID-19

Nieuw voorbeeldzorgplan: Herstelzorg na COVID-19

29 april 2020

De Stichting Omaha System Support heeft een voorbeeldzorgplan ontwikkeld voor herstelzorg na het coronavirus (COVID-19). Door het voorbeeldzorgplan te gebruiken, kunnen verpleegkundigen en verzorgenden een plan op maat maken voor de cliënt, gebaseerd op de Omaha-systematiek en de actuele standaarden.

Een voorbeeldzorgplan is een hulpmiddel om een plan op maat te maken voor de individuele cliënt. Het geeft een overzicht van alle mogelijke aandachtsgebieden en alle mogelijke interventies en combineert de Omaha-systematiek met inhoudelijke landelijke richtlijnen en expertise uit het veld. Een voorbeeldzorgplan is nadrukkelijk géén standaardzorgplan. De voorbeeldzorgplannen van Omaha System Support, voor bijna 25 verschillende aandoeningen, zijn ontwikkeld in samenwerking met verpleegkundigen. Een aantal voorbeeldzorgplannen, waaronder nu die voor handelen bij infecties, zijn voor iedereen toegankelijk. De andere zijn toegankelijk voor medewerkers van organisaties die aangesloten bij Stichting Omaha System Support.

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsbrief:

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.