Naar hoofdinhoud Naar footer

Oog voor verschillen tijdens Omaha System-ledenmiddag 2022

Stichting Omaha System Support organiseert op donderdag 22 september een ledenmiddag voor organisaties die zijn aangesloten bij de stichting. De middag duurt van 12.30 tot 17.00 uur en vindt plaats in het Oude Tolhuys te Utrecht.

“Laat het zorgdossier voor je werken”, wordt het thema van de middag. Een thema waar nodig bij stilgestaan moet worden, aldus projectleider Omaha System Marleen Versteeg. ‘Zorgprofessionals, zorgbestuurders, trainers, opleiders en docenten, ECD-leveranciers en data-analisten; ondanks verschillende belangen en rollen hebben we elkaar hard nodig om het beste uit het zorgdossier te halen. Voor continuïteit van zorg en om zorginhoudelijke gegevens te gebruiken voor kwaliteitsverbetering. Tijdens de ledenmiddag van stichting Omaha System Support hebben we oog voor deze verschillen. Samen met de sector bekijken we wat ieders rol is bij een goed werkend zorgdossier, en wat er nodig is om in die rol te kunnen excelleren.’

Ruimte om te ontmoeten

Tijdens de ledenmiddag geeft stichting Omaha System Support, die eerder dit jaar al haar kennis vrij beschikbaar stelde via de website, inzicht in de plannen voor de komende jaren. Daarnaast vinden er plenaire keynotes plaats, van onder andere dr. Nienke Bleijenberg, sinds 1 mei lector Proactieve Ouderenzorg van het lectoraat Proactieve zorg voor thuiswonende ouderen. Verder kunnen leden diverse workshops volgen en is er ruimte om elkaar te ontmoeten.

‘We hopen een mooi programma neer te zetten voor onze leden,’ aldus Versteeg, die blij is dat er weer ruimte is om elkaar te ontmoeten. ‘We werken in de zorg met tal van disciplines aan de beste zorg voor de cliënt. Door elkaar te ontmoeten en te spreken, krijgen we meer oog voor elkaars belangen en verschillen.’

Aanmelden

Organisaties die aangesloten zijn bij stichting Omaha System Support en willen deelnemen aan de ledenmiddag kunnen zich aanmelden via onderstaande knop. 

Aanmelden

De laatste keer dat leden van stichting Omaha System bij elkaar kwamen was in 2020. Ook toen konden organisaties deelnemen aan diverse workshops. Een deel daarvan is terug te kijken.

Deel deze pagina via: