Nieuw: voorbeeldzorgplan handelen bij infecties

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Nieuw: voorbeeldzorgplan handelen bij infecties

Nieuw: voorbeeldzorgplan handelen bij infecties

17 maart 2020

De Stichting Omaha System Support heeft een voorbeeldzorgplan ontwikkeld hoe je kunt handelen bij infectieziekten of een vermoeden daarvan. Door het voorbeeldzorgplan te gebruiken, kunnen verpleegkundigen en verzorgenden een plan op maat maken voor de cliënt, gebaseerd op de Omaha-systematiek en de actuele standaarden.

Een voorbeeldzorgplan is een hulpmiddel om een plan op maat te maken voor de individuele cliënt. Het geeft een overzicht van alle mogelijke aandachtsgebieden en alle mogelijke interventies en combineert de Omaha-systematiek met inhoudelijke landelijke richtlijnen en expertise uit het veld. Een voorbeeldzorgplan is nadrukkelijk géén standaardzorgplan. De voorbeeldzorgplannen van Omaha System Support, voor bijna 25 verschillende aandoeningen, zijn ontwikkeld in samenwerking met verpleegkundigen. Een aantal voorbeeldzorgplannen, waaronder nu die voor handelen bij infecties, zijn voor iedereen toegankelijk. De andere zijn toegankelijk voor medewerkers van organisaties die aangesloten bij Stichting Omaha System Support.

Bekijk alle voorbeeldzorgplannen en download het voorbeeldzorgplan Herstelzorg na COVID-19

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsbrief:

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.