Naar hoofdinhoud Naar footer

Studiemateriaal Omaha System vanaf nu beschikbaar in Digibib Consortium Beroepsonderwijs

Stichting Omaha System Support heeft afspraken gemaakt met het Consortium over het aanbieden van studiemateriaal in Digibib, de digitale leerbibliotheek van het Consortium. Dankzij deze samenwerking hebben studenten en docenten eenvoudig en snel toegang tot kennis over het werken met het classificatiesysteem Omaha System. De samenwerking gaat per direct in.

Stichting Omaha System Support ziet de afgelopen tijd een toename in de behoefte aan meer informatie rondom het werken met het classificatiesysteem. Vorig jaar werd al een speciale webpagina gebouwd voor de onderwijssector. Op de webpagina wordt handig onderscheid gemaakt in materialen voor niveau 3 en niveau 4.

Onderwijsinstellingen kunnen zo op een eenvoudige manier verwijzen naar de juiste documenten vanuit hun eigen digitale leeromgeving. In de betreffende oefenopdrachten is een directe verwijzing opgenomen. Uiteraard is de webpagina ook te vinden in Web for Classrooms

Goede ontwikkeling 

Het Consortium Beroepsonderwijs is blij met deze samenwerking met Omaha System en Vilans, de kennisorganisatie die Omaha System ondersteunt in haar taken. Hiermee zijn onderzoek en onderwijs direct met elkaar verbonden en is er altijd up to date informatie voor docenten en studenten beschikbaar. 

Beeld in download: informatie over Omaha System in Digibib

Meer informatie op Omaha System Support

Downloads

Deel deze pagina via: