Naar hoofdinhoud Naar footer

Stichting Omaha System Support verwelkomt MedIctcare als partner binnen de kennisgemeenschap

Softwarebedrijf MedIctcare heeft zich aangesloten bij stichting Omaha System Support. Binnen de groeiende kennisgemeenschap van Omaha System zal MedIctcare optreden als scholingsbureau in het gebruik van het Omaha System.

MedIctcare heeft software ontwikkeld dat het leren werken met classificatiesystemen, waaronder Omaha System, ondersteunt. MedIctcare richt zich vooral op het HBO-onderwijs en ondersteunt docenten om studenten te leren de stappen van het zorgproces digitaal vast te leggen. Zo leren studenten een classificatiesysteem te gebruiken bij het klinisch redeneren. In de software maken ze gebruik van de materialen die stichting Omaha System Support (samen met gebruikers) heeft ontwikkeld.

Stichting Omaha System Support werkt samen met een verschillende partners. Een aantal organisaties is aangesloten bij stichting Omaha System Support als scholingsbureau. Organisaties die in hun scholingsaanbod voldoen aan bepaalde theoretisch-inhoudelijke standaard, worden beloond met het Omaha System-keurmerk. In 2022 ontvingen zeven organisaties dit keurmerk.

Meer informatie over MedIctcare en de groeiende kennisgemeenschap is te vinden op onze website.

Deel deze pagina via:

Contactpersoon