Naar hoofdinhoud Naar footer

Gezocht: deskundigen voor voorbeeldzorgplan Thuisbegeleiding

Stichting Omaha System Support zoekt deskundigen die mee willen schrijven aan het nog te ontwikkelen voorbeeldzorgplan Thuisbegeleiding. Met de input van verschillende deskundigen wordt zo een voorbeeldzorgplan ontwikkelt dat verpleegkundigen en verzorgenden als hulpmiddel kunnen gebruiken bij het assessment en bij de uitvoering van de zorg.

Stichting Omaha System Support ontwikkelt regelmatig voorbeeldzorgplannen. In een voorbeeldzorgplan combineert de stichting de Omaha-systematiek met inhoudelijke landelijke richtlijnen, én met expertise uit het veld. Voorbeeldzorgplannen worden veel gebruikt, en behoren iedere maand tot de meest populaire downloads op de omaha-website.

Voor het schrijven van het te ontwikkelen voorbeeldzorgplan zoekt Stichting Omaha System Support deskundigen uit het hele land die mee willen schrijven aan het voorbeeldzorgplan Thuisbegeleiding. Deelnemers worden op donderdag 26 januari 2023 uitgenodigd bij Vilans, te Utrecht, en schrijven één dag samen aan het plan.Deelnemers ontvangen een vergoeding van € 100,-, plus reiskostenvergoeding.

Interesse? 

Geïnteresseerden kunnen een bericht sturen naar Rianneke Mulder via r.mulder@vilans.nl.

Deel deze pagina via: