Naar hoofdinhoud Naar footer

Ledenmiddag: haal meer uit het werken met Omaha System

Datum/tijd

Dinsdag 15 oktober 2024 van 13.00 uur tot 17.00 uur

Continuïteit en kwaliteit van zorg, daar gaan we samen voor. Omaha System helpt zorggegevens op een geordende manier vast te leggen via dezelfde taal. We willen immers dat voor alle zorgprofessionals duidelijk is welke hulp de cliënt nodig heeft en wat er speelt. Dit zorgt voor naadloze, continue zorg. Maar er is meer! Het helpt ook om de kwaliteit van zorg te verhogen. Leer hier meer over op onze ledenmiddag.

Tijdens onze ledenmiddag staat ‘meer halen uit werken met Omaha System’ centraal. We besteden speciale aandacht aan het opstellen van start- en streefscores. Ook bespreken we wat je samen moet afspreken voor een effectieve samenwerking in het zorgdossier. 

Praktische adviezen, overzichtelijk dashboard en ECD

Daarnaast geven we praktische adviezen over hoe je aan de slag kunt met het werken met data: hoe begin je hiermee? We oefenen met casuïstiek en laten je zien hoe een overzichtelijk dashboard over zelfredzaamheid eruit kan zien. Natuurlijk komt ook het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) aan bod en nog veel meer. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je te laten inspireren. Meer gedetailleerde informatie volgt snel.

 Meld je alvast aan

Geen lid maar wel deelnemen?

Voor onze leden is de bijeenkomst gratis. Ben je geen lid van Omaha System en wil je toch komen?  Kosten voor niet-leden zijn € 100,-. Voor vragen mail naar info@omahasystem.nl

Locatie

De Eenhoorn (tegenover Amersfoort Centraal)

Barchman Wuytierslaan 2

Amersfoort

Aanmelden

Via het evenementenportaal van Vilans

Let op: de eerste keer vragen we je om een account aan te maken. Het kan enkele uren – maximaal één (kantoor)werkdag - duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de registratie te voltooien en kun je je inschrijven. Ervaar je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Deel deze pagina via: