Naar hoofdinhoud Naar footer

Webinar: Scoreschaal Omaha System in de praktijk

Datum/tijd

Woensdag 22 mei 2024 van 14.00 uur tot 15.00 uur

In Omaha System werk je niet met zorgdoelen maar met start- en streefscores per aandachtsgebied. Een andere werkwijze, maar hetzelfde principe. Regelmatig horen we dat daar vragen over zijn. Wat is eigenlijk het nut van scoren voor jouw werk? Wanneer kies je voor welke score? En wat is je vertrekpunt? In het webinar: ‘Scoreschaal in Omaha System' leer je alles wat je altijd hebt willen weten over het werken met scores.

Over dit webinar  

In dit praktijkgerichte webinar neemt Marieke Goris, adviseur bij stichting Omaha System Support, je mee in het werken met de scoreschaal in Omaha System. Hoe moet je de scores invullen zodat het jou helpt in je werk? Marieke beantwoordt veelgestelde vragen en zal praktijkvoorbeelden laten zien. En natuurlijk kun je ook jouw vraag stellen.  

Praktische informatie  

  • Wanneer: woensdag 22 mei
  • Tijd: 14.00 – 15.00 uur  
  • Waar: online, via MS Teams  
  • Voor wie: gebruikers van Omaha System 
  • Kosten: geen kosten  

Aanmelden 

Meld je aan voor het webinar ‘Scoreschaal in Omaha System’ via de evenemententool van Vilans

Let op: Inschrijving verloopt via de evenemententool van Vilans, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig. De eerste keer dat je inschrijft kan enkele uren - maximaal één (kantoor)werkdag - duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien en kun je je inschrijven. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Locatie

Online

Deel deze pagina via: