Let op: anders inloggen op besloten deel website

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Let op: anders inloggen op besloten deel website

Let op: anders inloggen op besloten deel website

31 januari 2018

Vanaf 1 januari 2018 hebben organisaties die zijn aangesloten bij Stichting Omaha System Support een eigen koppeling gekregen om te kunnen inloggen op het besloten deel van de website van Omaha System. Op dit besloten deel staat allerlei ondersteuningsmateriaal voor het werken met Omaha System. Binnenkort is daarop ook de verdiepende handleiding te vinden. De oude (algemene) inlogcode werkt niet meer.

De contactpersonen van de aangesloten organisaties hebben een inlogprocedure ontvangen. Zij kunnen andere gebruikers van Omaha System een eigen inlogcodegeven. Wil je toegang tot het besloten deel van omahasystem.nl, vraag dan de inloggegevens op bij de contactpersoon van je organisatie. Of zorg zelf, als contactpersoon, dat je collega’s een inlogcode krijgen. Mocht je het wachtwoord zijn vergeten of heb je meer dan drie verkeerd ingelogd, vraag dan bij de contactpersoon een nieuw wachtwoord aan. Contactpersonen zelf kunnen bij eventuele vragen contact opnemen met Stichting Omaha System Support (info@omahasystem.nl).

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsbrief:

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.