Interactieve workshop ’Welbevinden in het verpleeghuis met Omaha System’

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Interactieve workshop ’Welbevinden in het verpleeghuis met Omaha System’

Interactieve workshop ’Welbevinden in het verpleeghuis met Omaha System’

15 januari 2020

Wil jij meer aandacht geven aan welbevinden van cliënten die in een verpleeghuis wonen? En werken jullie met het Omaha System? Dan mag je de interactieve workshop ‘Welbevinden in het verpleeghuis met Omaha System’ eigenlijk niet missen. Kom op 5 maart naar Utrecht, hoor er alles over en ontdek hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

Meld je aan

De manier waarop we kijken naar gezondheid verandert en de zorg verandert mee. Welbevinden is niet langer een bijzaak, maar een hoofdzaak in de zorg. Vooral voor cliënten die in de laatste fase van hun leven zijn en in een verpleeghuis wonen. Maar wat is welbevinden eigenlijk? En hoe leg je zorgvragen over welbevinden vast in het zorgplan? Stichting Omaha System Support ontwikkelde een toolkit om verpleegkundigen en verzorgenden te helpen het welbevinden van hun cliënten nog meer aandacht te geven in de dagelijkse zorgverlening.

Oudere dame in het verpleeghuis

Interactieve workshop

Op donderdag 5 maart organiseren we een interactieve workshop en presenteren we de toolkit, die zorgorganisaties vanaf dat moment gratis kunnen gebruiken. Ook bespreken we samen hoe je zorgvragen over welbevinden vastlegt in het zorgplan met hulp van het Omaha System.

Wil jij ontdekken over hoe je het Omaha System kunt gebruiken om meer aandacht te schenken aan welbevinden? En als één van de eerste de nieuwe toolkit gebruiken? Geef je dan nu op voor de bijeenkomst via het aanmeldformulier.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 5 maart
Tijdstip: 14:00 – 17:00 uur, inloop vanaf 13.30 uur.
Locatie: Vergadercentrum In de Driehoek. Willemsplantsoen 1 C, 3511 LA Utrecht.
Deelname is gratis voor zorgorganisatie die zijn aangesloten bij de Stichting Omaha System Support.

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.