28 september: ledendag Omaha System Support

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | 28 september: ledendag Omaha System Support

28 september: ledendag Omaha System Support

Hoe kom je tot betekenisvolle gegevens (data) met het Omaha System? Hoe kan het werken met voorbeeldzorgplannen een bijdrage leveren? Wat kun je leren van het onderzoek dat gedaan is met gegevens uit het Omaha System? Wat kun je als organisatie of (wijk)verpleegkundige zelf doen? Welke plannen heeft de Stichting Omaha System Support? Kom dat ontdekken op vrijdagmiddag 28 september in Utrecht tijdens de Omaha-ledendag. Met boeiende sprekers en inspirerende voorbeelden.

Direct aanmelden

Locatie

Aristo

Brennerbaan 150

Utrecht

Programma

12.00 uur Inloop + lunch 

13.00 uur Inleiding en welkom door Inge Borghuis, voorzitter stichting Omaha System Support en lid Raad van Bestuur Amstelring

13.15 uur Hoe kom je tot betekenisvolle data? Over het belang van goede verslaglegging voor het verbeteren van zorg met behulp van data

14.00 uur Wisseltijd (10 min)

14.10 uur Workshopronde 1 van 14.10-15:10, keuze uit vijf workshops

15.10 uur Theepauze en wisseltijd

15.40 uur  Workshopronde 2 van 15.40-16:40, keuze uit vijf workshops

16.40 uur  Afsluiting en borrel

Workshops

1. Voorbeeldzorgplannen en Evidence Based Practice.

In deze workshop komt aan de orde hoe een voorbeeldzorgplan tot stand komt, hoe je het kunt gebruiken en hoe het kan bijdragen aan goede zorg en eenheid van taal 

2. Zorgplannen maken met Omaha System registratielast of professionaliseringslag?

De acteurs van Actinc zetten je aan het denken!

3. Welke vraag zou jij met data willen beantwoorden en hoe kun je die antwoorden gebruiken voor reflectie en verbetering van de zorg?

In deze workshop wordt met voorbeelden en met gebruik van een tool uitgelegd hoe data informatie kan opleveren die je kan ondersteunen bij het verbeteren van de zorg  

4. Wat betekenen de kernwaarden, vastgelegd in ‘Wijkverpleging in Context’ voor de zorg die je als (wijk)verpleegkundige biedt? Hoe kan Omaha System hierbij ondersteunen?

5. Werkt Omaha System intramuraal?

In deze workshop vertellen we over het onderzoek Omaha intramuraal. Daarnaast willen we vooral onderwerpen behandelen die u zou willen bespreken. Voor deze workshop vragen we dus uw input; welke vragen of kwesties zou u aan de orde willen stellen? Als u aangeeft deze workshop te willen volgen, ontvangt u hierover een mail.

De middag is voor medewerkers van bij stichting Omaha System Support aangesloten organisaties. Er zijn geen kosten aan verbonden. Mocht u zich aanmelden, maar onverhoopt toch niet kunnen komen, laat ons dat dan uiterlijk 21 september weten. Daarna brengen wij € 50,- in rekening.

Naar aanmeldformulier

Facebook Twitter LinkedIn

Details

  • Startdatum: vrijdag 28 september 2018

Inschrijven nieuwsbrief

  • Mevrouw Heer

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.